Svatba nejen ve Vrtbovské zahraděWedding not just in Vrtbovska garden

Den začal hodně pochmurně s deštěm a větrem, ale to vůbec nic nezměnilo no výborné náladě Niki a jejího nastávajícího. Niki chtěla, abych byl s nimi již od rána a zdokumentoval celé přípravy, nicméně brzy mi prozradila, že ten pravý důvod proč jsem měl být s nim od začátku bylo překvapení, které si Niki pro Tomáše připravila. Těsně po deváté, jsem šel s Niki a Tomášem ven, když v tom se v zatáčce objevila naleštěná corveta! Nádherné auto jen co je pravda a to nejen pro ženicha, který má rád auta! Tom měl pak celý den úsměv jako ze žurnálu a dalo si říct i slunko, takže to byla svatba zalítá sluncem a radostí!

Nesmím ještě zapomenou na výborného DJ z borovka.cz, který pouštěl neskutečné kousky, takže obávaný první tanec se změnil v nádhernou událost celé svatby..

 

Day started very gloomy with rain and wind, but nothing has changed good mood Niki and her upcoming. Niki wanted me to be with them since morning and documented the whole process of preparation, however, soon she told me the real reason why I should be with them from the beginning… Just after nine, I went with Niki and Thomas out, when in turn appeared polished corvette! Beautiful car that is true not only for the groom who loves cars! What a lovely suprise from Niki! Since that Tom had the best smile all day long and also the sun made its best!
I must not forget the excellent DJ from borovka.cz who played incredible pieces, so feared first dance turned into a wonderful event of the entire wedding ..

Spojte se snámi