Co se událo za poslední půl rok a co nového plánujeme

Od jara, kdy jsem se přiblížil na milimetr smrti, se toho u nás v rodině i foto podnikání hodně změnilo. Po dlouhé době jsem se vrátil ke svému koníčku zahradničení a tvoření všeho možného. Takže jsem kromě zahrady začal tvořit i nové foto studio tady u nás kousek před Prahou. Jednu chvili jsem myslel, že studio otevřu již v létě, ale nakonec jsem se rozhodl pro zásadnější rekonstrukci prostor a tak se to tahne ještě nyní. Nicméně věřím, že předvánoční nebo lépe silvestrovská párty, by se zde již mohla uskutečnit:) a poté zde začneme nabízet i nové foto služby i pro širší klientelu, než jen pro naše millované svatební klienty.

Máte se na co těšit:)

V rodině jsme se rozrostli na počet 4 – k Theodorovi přibyl i Timotej, který má úžasný úsměv a především ohromnou trpělivost se svými nemocemi, které jsme mu nejspíš způsobili důvěrou v očkovací systém, který je v Česku nastolen. Intezivní zkušenost, kterou, věřím, už nebudeme muset zažit.

Díky onomu zážitku z jara, kdy jsem se dotkl smrti, si každý den uvědomuji, jak moc je pro me důležitá rodina a prožívaní života s otevřeným srdcem a otevřenýma očima. To je také jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl, že příští rok budeme fotografovat menší počet svateb a druhou čast času se budeme věnovat fotografování v našem novém foto studiu.

Jak jsem psal dříve, moc se těšíme, až vás budeme moci v tomto našem novém studiu uvítat a udělat vám třeba krásný portrét pro radost vaši i vaší rodiny. Bude to jistě zážitek pro všechny. Na konci zimy také plánuji uspořádat serii workshopů ať už na téma svatební focení nebo byznys svatebního fotografa na volné noze či používání blesku v exteriéru.

Všem vám přeji klidné přípravy na oslavu Vánoc.

PS: kdybyste někdo chtěli udělat radost sobě nebo svým blízkým našema službama, dárkové poukazy! máme připraveny.

Spojte se snámi