Vše nové, vše od začátku aneb, co jsme zažili v roce 2018

Syn Timotej

Věci se daly do pohybu už na podzim 2017, když jsme s manželkou Zii našli dům, na kterém jsme se shodli, že by stálo za to v něm bydled. Udělat z něj něco hezkého pro naše bytí zde na Zemi. Ani nevíme jak a s Boži pomocí jsme se do domu v obci Všedobrovice mohli nastěhovat na Velikonoce LP 2018.
(pozn. Ještě během prvního úklidu zahrady, se mi stala taková zajimá věc, která změnila mé vnímání života. Tehdy jsem zaškrbl a za chvíli se probudil s trámém na hlavě a tisícovkou hřeben trčím vedle mého ucha.)
Od prvního dne, kdy jsme se do našeho prvního domu se zahradou nastěhovali, mámé užasný prostor pro tvoření, hraní si, žití a teď jak se nám podařílo udělat i studio, tak máme i místo, kde můžeme fotografovat lidi, dělat party a všelijak jinak tvořit.

Takže jsme začali uplně novou kapitolu našich životů. Na jaře jsme také přivítali do rodiny druhého syna Timoteje a od konce léta máme i slepice:))) Také jsme se vrátil k svému koníčku zahradničení a tvoření zahrady (jsme zvědav, kolik cibulek z těch 300 nasazenych přežije řádění krtka).

Sazení cibulek květin s Theem

Co se týče naší fotografické živnosti, tak jsme věnovali dost času do přetvoření skladu, který stál na zahradě, do nového ateliéru. Je to krásné místo ( o trochu menší než naše luxusní studio v Praze), které dáva spoustu prostoru pro fotografovaní portrétu pro business i pro krásu, ale také nově pro fotografování rodin nejen z našeho okolí. Během zimy vám tak představíme kompletně nové Foto studio Pělucha 🙂 :).

 

Hrubá podoba našeho nového Foto studia Pělucha ve Všedobrovicích

 

A ano svatby budeme fotografovat i na dále, jen jich nebudeme moci obsloužit tolik. Zato ale máme pro naše nevěsty připaveny nová, ješte snad hezčí italská alba než doposud…

Fotograf na volné noze

A v neposlední řadě jsme již stihli vyhlásit termíny nové workshopy, které jsou určeny pro začínající i pokročilejší fotografy. Pro ty, kteří se chtějí teď přihlásit, použíjte heslo POSLEDNÍ2018 a budete tak moci pořídit účast na workshopech za ceny roku 2018:)

 

Přeji vám všem příjemný začátek nového roku, ať máte odvahu dělat věci nové a krásné a mějte se báječně.

Spojte se snámi