Svatební rok 2017

Jaký byl můj rok 2017?

Využil jsem pauzy, kterou se snažím vyšetřit si každý rok, odjet do Pyreneí a věnovat se sobě, práci na rozlehlé zahradě a vyčistit si hlavu. Jednoduše se připravit na novou sezonu a urovnat si v hlavě sezonu předešlou, poučit se z ní a nastavit si nové osobní cíle.

Z pohledu mé profese, svatebního fotografa, byl pro nás rok 2017 rokem skvělým. Tento rok nám nebylo nic ukradeno a po zkušenostech s Canonem i Nikonem, jsem se dobrovolně vrátil ke Canonu. Podařilo se nám zkompletovat výbavu do stavu před krádeží a přidat i něco nového 🙂 . Z toho mám radost.

Co se týče svateb, tak tam si troufnu říci, že jsme tento rok složili tovaryšské zkoušky. Prvním oříškem, jež nám byl především velkou ctí, bylo fotografovat jednu neobyčejně krásnou, lehce okázalou a především velmi elegantní svatbu na Chateu Mcely. Ženich této svatby byl příjemně náročným klientem a přál si udělat radost každému z hostů své svatby a tak vznikala krásná alba na památku každému z nich. Náročná ale naplňující práce.

Druhým oříškem byla originální noční svatba se stovkami hostů na Žofíně. Musím říci, že to byl jeden z mých snů a jsem rád, že i zde jsme obstáli a doručili svatební fotografie, jež budou památkou na celý život nejen novomanželům a vzácným hostům.

V plnění snů byl rok 2017 plodný. Snem snad každého fotografa je titulka profesního časopisu. Jsem rád, že se mi i tento sen splnil v podobě umístění mé fotografie na titulce největšího svatebního časopisu v Čechách. O to je ta radost větší, že si vydavatel fotografii vybral sám a že to byla fotografie, kterou jsem vytvořil pro své potěšení. Opět se mi potvrdilo, že vystoupit z pohodlnosti a udělat extra krok není zbytečné 🙂

Také jsem rád za mnoho zahraničních klientů, kteří nás motivují jít o kousek dál a třeba také vstávat o něco dříve. Tyhle ranní fotografie se libily i ve světě.

Ze soukromého života mám radost neustále 🙂 . Má skvělá žena Zii i syn Theo jsou super parťáky do života a po letech rozhodování se nám podařilo najít nové místo k žití. Zatím nebudu prozrazovat více, ale těším se, že vám v tomto roce budeme moci opět nabídnout služby vlastního foto studia a možná i něco navíc…

PS: Tento rok jsem si udělal radost i tímto novým designem webu. Tak doufám, že se vám líbí a těším se společně s vámi na rok 2018.

Spojte se snámi