Klid před VánociSilence before Christmas

Jak trávíte vy volnější období před svýtky Vánoc? Mne trochu ubylo svateb a s tím i povinnosti, a tak jsem mohl na týden odjet k mé druhé rodině do Londýna a změnit zajetý denní řád. Na týden se ze mne stal strýc, a zaskočil v péči o tři ratolesti..No věřte, že bylo neustále co dělat. Po návratu z UK, jsem se opět potkal s mou milovanou ženou a vyrazil na již téměř tradiční tour de Czechoslovakia abychom navštívili rodinu a známé. Zině jsem náš společný čas zpestřil mou nemocí, takže si mimo hlavní program užívam její péče. Je to úžasná žena!

V pátek ještě plánujeme účast na pohřbu Václava Havla a pak připravuji malého svatebního průvodce pro všechny, kteří nechtějí řešit vše na poslední chvíli!

What do your days before Christmas look like? I have a bit less weddings so I can enjoy more time with friends and family. Last week I visited my second family in London and had a great and busy time with three kids. We went for ice-skating and I also cooked for them:]. After returning from UK, I met my beloved wife and we went together on our Xmas tour de Czechoslovakia. Visiting friends and family is great but have to say its also making me tired, so many stories so many cakes:]

On Friday I will go on a funeral of our ex-president Vaclav Havel, who was truly great man and I feel sorry I could not meet him personally. Hopefully, we will meet in the other life.

For next days I am preparing a 12 mouths wedding planner for any bride and groom who want an on time schedule for their wedding.


Spojte se snámi