DIY aneb nikdo jiný to za mne neudělá.

DIY aneb nikdo jiný to za mne neudělá.

Na letošní zimu 2016 jsem se obzvlášť těšil. V průběhu roku jsem totiž doběhl svou první pětiletku a defacto jsem si odfajfknul vše, co jsem chtěl. Byly tam nějaké drobnosti, které jsem neudělal tak, jak jsem si na začátku myslel, ale to bylo dáno díky naprosto přestřelným představám tehdy v Dubaji u bazénu (tam jsem si napsal první pracovní plán a všechny hlavní business sny).

in hills 03

Před odjezdem do hor jsem měl představu, že se vrátím s jasným plánem a vizí na další roky businessu, jako kdykoliv předtím. Opak se stal pravdou. Po prvních dvou týdnech sekaní a kácení stromů jsem došel do bodu, kdy jsem ani nevěděl, zda mám vůbec dál fotografovat. Musel jsme strávit podstatně více času sám se sebou a modlitbou, abych došel s čistým srdcem a klidnou myslí k tomu, že ve fotografii mám pokračovat. A že i chci pokračovat.

in hills 02

Byla to zkouška vytrvalosti, která mi otevřela oči k novým možnostem a pomohla mi uvědomit si, proč vlastně fotografuji. Zachytit lásku lidí i krásu každého jednoho člověka, který mne o to požádá. A když se mi to podaří, tak pak tohle úsilí oslavit tím, že fotografii vytisknu, zarámuji nebo vložím do alba 🙂

Nevím, zda to máte někdo podobně, ale někdy je to opravdu výzva i radost učit se žít svůj život a hledat a nacházet klid.

Užíjte si krásný víkend

PS: A pak mne napadla ješte spousta dalších věcí, které bych mohl dělat:)… in hills 04in hills 01

Spojte se snámi