Zásnubní fotografie Australsko-České lásky

Zásnubní fotografie Australsko-České lásky

Fotografovat tento milý pár mi bylo více než potěšením. Začali jsme příjemnou procházkou okolo Vltavy a pokračovali do centra Prahy, kde jsem se snažil zaznamenat lásku mezi zamilovanými snílky Evou a Frederikem. Frederik se s Evou potkal před několika lety, ale jak titulka naznačuje, Frederik je z Perthu v Australii a Eva z Prahy, jejich cesta k lásce byla tedy o něco trnitější. Nakonec ale našli odvahu i ten správný okamžik nejen k rozhodnutí o společném bydlení, zasnoubení a společném žití.

Jak všichni víme, láska hory přenáší a tak přeji Frederikovi i Evě vše dobré na jejich cestě životem, které překonává tisíce mil.

Potěšte se fotografiemi noční Prahy, lásky dvou mladých lidí a závěrečného ohňostroje.

Fotograf: Petr Pelucha

prague engagement photo prague engagement photo engagement prague 03 engagement prague 04 prague engagement photo prague engagement photo prague engagement photo prague engagement photo evening prague engagement photo prague engagement photo prague engagement photo prague engagement photo prague engagement photo prague engagement photo prague engagement photo with fireworks prague engagement photo with fireworks prague engagement photo with fireworks

Spojte se snámi