Kylie a Michael, svatba ve SkotskuKylie a Michael, wedding of two wonderful people

Kylie a Michael, svatba ve Skotsku

Na tuhle svatbu jsem se těšil již od podzimu, kdy jsem se s Kylie a Michaelem poprvé setkal v Praze. Od té doby jsem sledoval, jak Kylie a Michael pečlivě připravují celou svatbu. Jak připravují jmenovky, cedule, brácha od Kylie opravil své veterány atd atd…
Do Skotska jsme se Zinou odletěli již ve čtvrtek před svatbou, abychom si trochu odpočinuli a byli fit pro celodenní fotografování. Svatební sobota byla na místní poměry velmi hezká- nepršelo:) a nálada nevěsty, ženicha i všech blízkých byla více než výtečná! Kylie je hráčka touch rugby s obrovským srdcem a nekonečným úsměvem, který nás provázel po celý den. Michael je sympaťák, a jak na něj prozradil svědek během proslovu, je to galantní chlap, který se spoustu věcí učí od Kylie (hlavně ve sportu) a který ji miluje úplně nade vše.

This was simply a very beautiful wedding of two young people who are in a deep deep love!

I met Kylie and Michael in Prague in fall last year. Since then I watched their perfect wedding preparations- e.g. they made hundreds of paper birds, tags of all guests and so on! And when me and Zina arrived to the wedding venue we were more than sure that this is a wedding of true love. And it was.. All was nicely prepared, Kylie and Michael were smiling all day long and the only tears, I saw, were in church and when the speeches touched everybody’s heart. I think this was a wedding in aberdeenshire that will be remembered for a long long time!

Dear Kylie and Michael, we wish all the very best! You are great ideal of love and friendship for us and we wish you a lot of happy days in your life.

Spojte se snámi