V mezičase, aneb co se událo od léta do zimy 2021

Když už to vypadalo, že nás po nouzové zimě čeká krásné léto s krásnými svatbami, tak jsem si v neděli 6. června utrhl achilovku na nohejbale s chlapy od nás. Jako když tlesknete a změní se kolej života – na 3 měsíce jsem dostal berle a nečekaně jsem prožil první léto po 12 letech defacto bez svateb (resp. na dvou letních svatbách jsem byl – jednou jako druhý fotograf s berlama 🙂 a pak v srpnu na jedné maličké na zkoušku, ale zdravotně to nebylo ok, tak na další jsem mohl až na podzim). A musím se vám přiznat, byla to příjemná změna.

Jak vidět, stal se ze mně zahradník, ale foťáky a krásné fotografie mám pořád:)

Na podzim nás mimo jiné navštívil i vir covid, tak nám nezbylo než se na dva týdny izolovat od světa; na začátku teploty a zimnice, bolest celého těla, únava – tři dny to bylo hodně postelový, ale pak se to začalo zlepšovat i díky vitamínům a antiviorotikům. Konec těch dvou týdnů byl super, měl jsem čas dosadit tulipány na jarní výzdobu v zahradě, pouklízet a hrát si s klukama a dokonce i na večerní film se ženou jsme měli čas. Klienty jsme přesunuli a jsem moc rád, že mám zkušenost s covidem za sebou. Musím se ale přiznat, že strach z té nemoci, jak je prezentována médii a místní vládou p. Babiše, byl u mne výrazně větší než ta nemoc sama.

A teď nás čeká zima 🙂 Ve studiu je už zase teploučko a vánoční dekorace pověšeny, tak se těším na návštěvy. A pak budou Vánoce a na ty se těším uplně nejvíce 🙂 Tak ať jste zdraví a budu se těšit příště.

Spojte se snámi