Svatební Expo 2012, losovaní a víceWedding expo 2012, engagement photo draw

A je to za námi. V první řadě veliké díky Zíí za to, že za mnou přiletěla a pomohla, aby vše proběhlo hladce a také proběhlo:) Tento rok, jsem si vzal za úkol, že do Expa vložím maximum co mohu. Nové alba, obrazy, služby  a také jsem se těšil se na fotografování snoubenců, ale to mi překazila technika, když mi v pátek vypověděl službu můj hlavní fotoapárát. Nevěsty můžete se tak těšit na ještě lepší kvalitu snímku na dalších svatbách, které příjdou:)

Měl jsem také možnost být „na gauči s profíkem.“ Skvělý zážitek a přiznám se, že jsem si musel dat dvě deci vína, aby se mi trochu rozvázal jazyk:) I tak jsem byl nervozní, ale slibuji, že na tom zapracuji.

Na závěr veletrhu jsme se Zinou  vylosovali výherkyni soutěže o zásnubní fotografování.  Milá Lucie, gratulujeme a těšíme se na naše fotografování! Bude to skvělé! Všem, kteří jste se zúčastnili děkujeme za zájem a nezlobte se, že jste nemohli vyhrat všichni.

And it’s over. First of all, many thanks to my Zii that came from Dubai and helped to ensure everything went smoothly and was well 🙂 This year, I took the task to put the maximum I can in to this bridal. New album, images, services, and I was looking forward to photograph engaged couples, but on Friday my main camera went out of service. Brides, look forward to an even better picture quality from weddings that will come 🙂

I also had the opportunity to be „on the couch with a pro.“ Great experience and I admit that I had to took two glasses of wine so my tongue a loose a little of nerves 🙂 Even so, I was nervous, but I promise that it will work on this

At the end of the fair we drew the winner of the competition for engagement photography. Dear Lucie, congratulations and we look forward to our engagement shooting inPrague. It will be great! To all of you who attended thank you for your interest and do not be angry that you could not win all.

Spojte se snámi