Svatební editoriál Praha Mandarin Oriental

Na jaře tohoto roku jsme měli možnost si vyzkoušet malý svatební editoriál Praha Mandarin Oriental. Celá akce byla organizována Ondrou Bambousem, respektivě svatebním portálem Svatba.cz. Svým způsobem, se jednalo o trochu živelnou akci. Neměli jsme totiž zadanou žadnou mood board ani konkterétní snímky. Tak jsme improvizovali:) Skoro jako na skutečné svatbě. Začali jsme fotografovat na terase hotelu s úžasným výhledem na Pražský Hrad a pak jsme pořídili i několik fotografií uvnitř hotelu. Také jsme zinscenovali krmení se svatební polevkou. To je oblíbená svatební tradice, kdy se novomaželé navzájem krmí polévkou. Mimojiné je to symbol společného dělení se se vším, co manželství přináší..

Rád bych zde moc poděkoval za úžasné nasazení budoucí nevěsty Evi Čerešňákové (Česká vicemiss 2007) a jejímu snoubenci Martinovi Ditmarovi. Tímto Vám Evi a Martine přejem spoustu pohody a lásky na Vaši cestě životem. Jsete baječní lidé!

Stejně tak patří velké díky všem, kteří přispěli svou prací k uskutečnění tohoto fotografování svatebního tutoriálu. Především tedy Tomáši Kapkovi, Ondrovi Bambousovi, Jitce Janátkové a Martině Frankové.

Místo: Hotel Mandarin Oriental
www.mandarinoriental.cz

Fotograf: Petr Pelucha
www.pelucha.com/

Modelka: Eva Čerešňáková a budoucí manžel Martin Ditmar
www.ceresnakova.cz

Svatební šaty: San Veritá
www.sanverita.cz

Svatební oblek
http://www.kleinod.cz

Vizážistka a stylistka Martina Franková
www.martinastyling.cz

Vizážistka a stylistka Jitka Janatková
https://cs-cz.facebook.com/JitkaJanatkovaStylingMakeup/

Šperky: JK Jitka Kudláčková Jewels
www.jk.cz

Květiny: Daniela Sedliská
www.flowerdesign.cz

Organizace Ondra Bambous
www.svatba.cz

  Backstage:

Ten, kdo to vše zařídil! diky moc Ondro!

Uložit

Uložit

Spojte se snámi