Návrat do valašské krajiny aneb svatba na Solani

Návrat do valašské krajiny aneb svatba na Soláni

O tom, že Česko má spoustu krásných hradů a zamků, jsme se již přesvědčili. To, že má i nádhernou přírodu, Vám jenom potvrdíme. Svatba Kláry a Gusty nás v sobotu přivedla do překrásného horského prostředí Beskyd – na vrchol Soláň.
Tento kousek země jim přirostl k srdci a rozhodli se, že využijí jeho podmanivost, aby si zde řekli své ano.
Počasí nám víc než přálo a neskutečný výhled do okolní krajiny z hotelu Soláň jen umocňoval pocit radosti a spokojenosti. Ženich s nevěstou byli během příprav uvolněni, jejich malý syn Šimon si zatím užíval pozornosti hostů, a posléze se malý průvod vydal do útulného příjemného Valašského ateliéru u Hofmanů, kde na nás čekalo lákavé osvěžení. Když se řekne Valašsko, nesmí chybět valašské frgály, ovčí sýr a klobásky..A jelikož je ženich ze Slovenska, na stole netrpělive čekala i borovička. Dočkala se 🙂 Muzikanti v krojích nám zatím hráli do rytmu.

Po obřadě jsme se přesunuli do hotelu, kde si novomanželé poslechli dojemný proslov a začalo se hodovat. Na jejich svatební fotografování jsme se těšili a zároveň byli plni očekávání, jelikož si Klára s Gustou na fotografování přivedli i své koně – Karla a Filipa. Tito čtyřnozí modelové nedokázali odolat svěží zeleni kolem, nicméně se nám příležitostně podařilo přimět je ke spolupráci 🙂 Prostředí na Soláni je na fotografování jako stvořené, byli jsme jím všichni unešeni. A s krásnou nevěstou v romantických krajkovaných šatech to byla paráda!

Klára, Gusto, Šimone, přejeme Vám, ať se pořád usmíváte a záříte štěstím a láskou tak, jako to sluníčko ve Váš velký den na Soláni.

Šaty: Pronovias
Lokace: Valašský ateliér u Hofmanů, Hotel Soláň
Svatební dort: Café SavoyWe all already know, that Czech Republic has many wonderful castles. But now we will confirm with you, that it has a beautiful cnature as well. The wedding of Klara and Gusta has brought us into the heart of Beskydy mountains – to the hill Solan.
They love this part of the countryside and have therefore decided to use its charisma to say their Yes-word here.
The weather was more than generous to us and the great view from the Hotel Soláň terrace was just exponentiating the feeling of joy and satisfaction. the bride and groom were relaxed during the preparations, their small son Šimon was enjoying the attention of the guests. Then we all slowly proceeded to the cozy Hofman’s Wallachian Studio, were the promenade was welcomed by tasty refreshment. When you say Wallachia, you can’t miss traditional pastry – frgály, sheep’s cheese and sausage. And since the groom is from Slovakia, borovička (typical slovak licor) was not to be missed on the table 🙂 In the meantime a tradiotional folk band was playing some catchy melodies.

After the ceremony we returned to the hotel, where the newlyweds – with tjoint efforts they had to „cut out“ their way to the weding table and the feast could start. This time we were full of expectations, because Klara and Gusto have brought their horses – Karol and Filip – to the wedding photography session. There models couldn’t resist the meadows surrounding them, however ocassionally me managed to make them co-work 🙂 The country of the Solan Hill is made to be photographed, we were all thrilled. And with such a pretty bride in romantic Pronovias dress it was great!

Klára, Gusto, Šimon, we wish you have such bright smiles on your faces, as the sun during your Big day in Soláň.

Dress: Pronovias
Venue: U Hofmanů Wallachian Studio, Hotel Soláň
Wedding cake: Café Savoy Prague

Spojte se snámi