Svatba Vyšehrad

Svatba Vyšehrad

aneb Tomáš & Zuzka slaví svatbu

Letošní hlavní svatební sezonu nám zakončila příjemná svatba na Vyšehradě. Mimo to, že počasí pro nevěstu Zuzku a ženicha Tomáše vyšlo naprosto výtečně, tak celá svatba byla prozářena nekonečným úsměvem nevěsty. Pro svou svatbu si snoubenci vybrali romantické místo v parku na Vyšehradě, odkud měli všichni krásný výhled na Vltavu a celé město za hradbami. Dalším zajímavým bodem byl i „first look“, který jsme zinscenovali hned vedle starodavné rotundy. Myslím, že tento primárně americký svatební zvyk není vůbec špatným řešením, jak se může ženich s nevěstou setkat ještě před obřadem.

Zuzka měla velmi elegantní svatební šaty od Adiny a květinovu podzimní výzdobu zajistily květinářky z Lucerničky. Svatební hostina se uskutečnila v příjemném prostředí Villy Voyta, kde se uskutečnilo i večerní překvapení pro hosty v podobě bubnovacího kroužku, který přišel určite všem vhod, neboď se večer hezky ochladilo a bubnování rozehřálo všechny od dětí až po babičky:)

 

Svtatební fotograf: Petr Pelucha

Svatební místo: Vyšehrad, Villa Voyta

Svatební květina: Lucernička

Svatební šaty: Maya– pronovias

Svatební koordinace: Žaneta Slámová

 

svatba vysehrad Svatba Vysehrad 02 Svatba Vysehrad 03 first look prague Svatba Vysehrad 05 svatebni saty adina svatebni kytice Svatba Vysehrad 08 Svatba Vysehrad 09 Svatba Vysehrad 10 svatebni saty adina wedding vysehrad Svatba Vysehrad 13 Svatba Vysehrad 14 Svatba Vysehrad 15 Svatba Vysehrad 16 Svatba Vysehrad 17 svatba na vysehrade Svatba Vysehrad 19 Svatba Vysehrad 20 Svatba Vysehrad 21 svatba na vysehrade wedding pelucha Svatba Vysehrad 24 wedding prague Svatba Vysehrad 26 wedding pelucha svatba vysehrad wedding vysehrad wedding vysehrad wedding vysehrad wedding vysehrad svatba pelucha svatba pelucha svatba pelucha svatba vojta svatba vojta svatba vojta Svatba Vysehrad 39 Svatba na Vysehrade Svatba na Vysehrade Svatba na Vysehrade svatebni dekorace svatebni dekorace svatba villa voyta svatba villa voyta Svatba Vysehrad 47 svatba villa voyta svatba villa voyta svatba villa voyta svatba villa voyta svatba villa voyta svatebni tanec prvni tanec svatba villa voyta svatba villa voyta svatba villa voyta Svatba Vysehrad 58 wedding pelucha

Spojte se snámi