S Katkou a Jardou jsem zažil nové dobroružstvíBig truck for Katka and Jarda wedding

Není to tak dávno, co jsem byl fotograf na svatbě Jardy a Katky, kde mne tedy upřimně nejen mne čekalo jedno velké překvapení. Po svatebním obřadu na velmi příjemné zahradě hotelu Berchtold kousek za Prahou, se k hlavní bráně přiřítil opravdu velký naklaďák.. A nebylo to nahodou. Pro Jardu, vystudovaného stavaře, si totiž kamaradí připravili nelehký úkol na důkaz jeho dospělosti: přesít hromadu písku, ve které bylo ukryto spousto penízků.

Je pravda, že se u toho ženich pěkně zapotil. Ale co, svatba je jednou za život a na takto originální dárek budou novomanželé určitě do smrti vzpomínat!

Jardo, Katy, mějte vždy spoustu dobrých kamarádů kolem sebe a milujte se až do konce!

Not so long ago I was a photographer at the wedding of Jarda and Katka, where was honestly a big surprise waiting for me and the couple as well.

After the wedding ceremony at a very nice hotel Berchtold garden, just outside Prague, a really big truck came in front of the main gate .. And it was not by chance. For Jarda, who studied engineering, friends of his had prepared a formidable task to prove his maturity: sieved sand pile, where was hidden a lot of pennies.It is true that the groom got pretty sweat. But what, marriage is a once in a lifetime, and thus gift the newlyweds will definitely remember to death!

Jarda, Katy, always have a lot of good friends around and love until the end!

Spojte se snámi