Naše Zinuška

Naši milovaní,

s velkou bolestí v srdci…

4. 5. 2022 – Jsme se se Zinuškou ráno letmo rozloučili a odvezla kluky do školky. Pak Zii skočila na nákup a na jednu jela do Školy v Těptíně, kde učila tělocvik…

Po druhé hodině mi volali ze školy, že Zinuška zkolabovala a že ji vezou do nemocnice a že je to vážné. Zeptal jsem se, jestli je potřeba tam jet, nebylo – lékaři byli na místě v čas. Já jsem uklidil sekačku a zavolala mi policie, že mi vezou věci od Zii. Přebral jsem je a vyzvedl děti ze školky. Theo mi po cestě řekl, že viděl helikoptéru za lesem, tak jsem mu řekl, že to letěla s maminkou do nemocnice, že její tělo je v těžkém stavu. Doma jsme se převlekli a jeli do nemocnice, kde mi řekli: ….

… během vyučovací hodiny začala Zinušku bolet hlava, chytla se za ni a omdlela, upadla a okamžitě ji začali podavát první pomoc a za osm minut tam byli lékaři. Zinušce se mezitím zastavilo srdíčko, ale nakonec to ještě rozdýchala a helikoptérou ji přepravili do Vinohradské nemocnice. Lékaři udělali vše, co bylo v jejich silách a konstatovali…

„Vaší paní manželce praskla cévka v mozku a masivní krvacení způsobilo, že se zastavilo na nějakou dobu i srdíčko. To krvácení je však tak velké, že je neslučitelné se životem. Vaše paní manželka je teď napojena na přístroje a je ve stabilizovaném stavu….“ A tak jsme dostali možnost se se Zinuškou osobně rozloučit.

5. 5. 2022 lékaři kostatovali, že Zinuška zemřela.

6. 5. Zinuška darovala dva své orgány a zachránila tak jiným život.

S naší milovanou Zinuškou se rozloučíme v sobotu 14. 5. 2022 v kostele Narození Panny Marie v Mnichovicích. Slavnostní mše svatá začne v 15:00, předtím od 14:30 bude možné se se Zinuškou rozloučit.

Po mši svaté se s Vámi rádí uvídíme na přilehlé zahradě, kde bude něco pod zub a i na pití 🙂 bude možnost si sednout a pobýt s námi. Bude prostor pro pieutu i pro povídaní si, či vzpomínky při fotkách nebo zapsání do knihy. Pro děti bude dostatek prostoru na hraní a i během mše je možné být na nahradě kolem kostela, která bude ozvučena.

Velmi Vám děkuji za všechny vaše modlitby a přání a projevy soustrasti.

Děkuji Vám.

PS: Květinová výzdoba bude zajištěna, tak není třeba květinových darů. Kdybyste však chtěli přispět na pohřeb, budu Vám velmi vděčný ( obálkou na místě nebo 2937114073/0800).

S láskou a velkými díky za Vaši lásku k nám

Petr Theo Timo.


English

Spojte se snámi