Jaké bylo vánoční focení 2020

Rád bych se s vámi podělil o pár krásných zážitků z letošní vánočního focení. Ják mnozí víte, posledních deset let jsem se soustředil na svatební fotografování a z toho posledních osm let jsme aktivně cílili na „destination weddings in Prague.“ ( Tento trh nám v březnu zavřeli. ) Živě si pamatuji, jak jsem před pár lety říkal, že vánoční focení mimo pro mé svatební klienty určitě dělat neplánuji … a dnes na podzim jsem si řekl:“ Hmm, tak situace se moc nelepší. Ok. Vánoce se blíží a studio máme, tak jdeme na to.“ a začali jsme tvořit a měnit studio i zahradu.

A sotva jsme dodělali venkovní i vnitřní Vánoční zátiší, tak se ozvali kluci z vedení státu a .. nouzový stav:). Super, že alespoň v prosinci jsme mohli mít otevřeno a několik odvážných úžasných rodin vyfotografovat.

Tak jsem rád, že i přes ty komplikace jsem mohl udělat drobnou předvánoční fotografickou radost všem těm, kteří se u nás ve Foto studio Pělucha zastavili a velké díky bych chtěl vyslovit i všem přátelům a kamarádům, kteří se zastavili a mohl jsem i jim udělat Vánoční památku na tento zajímavý rok 2020.

A díky Kájo za backstage

Spojte se snámi