Jak za šestnáct dní změnit komplet život

Jak za šestnáct dní změnit komplet život

Petr pelucha 06
Věřím, že i kdybych zažil jen jednu věc z těch, které  se nám přihodily za posledních šestnáct dní, tak bychom na ni vzpomínali celý život, jako na zasadní změnu v našem životě. Věřím, že vše, co se přihodilo, nás se Zii posílí a že se díky těmto zkušenostem naučíme zase něco nového…

Vše začalo v předvečer nástupu Zii do porodnice. Tehdy jsme si se zašli na “poslední” večeři ve dvou. Ve snaze nemyslet ten večer na práci, jsem dokonce zapoměl vzít si fotovýbavu z kufru auta s sebou. Než jsme se za hoďku a půl vrátili z večeře, bylo auto vykradené a komplet fotovýbava za téměř půl milionu byla nenávratně pryč. ( Bohužel jsme to neměl důkladně pojištěné, dnes už mám:) ).

Dva dny na to jsme se Zii prožili zázrak. V neděli 10.4.2016 v 0:59 se nám narodil Theodor. Ještě jsem nebyl u žádného jiného porodu, ale tento porod byl opravdu krásný. Zii byla moc statečná a Theo je od prvního dne synem, kterého milujeme. Byl to, a stalé je, úžasný pocit radosti a naplnění, mít v rukou dar nového života. Teď se budeme snažit ukázat Theovi, jak krásný je život, i když přináší věci a situace, kterým třeba úplně nechápeme a nerozumíme.

Petr pelucha 03

Týden po krádeží vybavení, jsem se rohodl, že po 15ti letech používání systému Canon, vyzkouším Nikon. K rozhodnutí mne vedlo několik skutečností, o kterých se rozepíši podrobněji příště. Teď jsem ve fázi seznamování se a zjišťování, jak moc jsem šlápl s výběrem vedle teď, nebo tehdy před 15ti lety..

Petr pelucha 02

Jako dovršení převratu v mém i Zii životě jsme se odstěhovali z našeho milovaného bytu do domu se zahradou. Po šesti letech bydlení a zařizování našeho bytu jsme z ničeho nic dostali příležitost starat se o dům se zahradou. Tak jsem na to kývli. Během jednoho dne jsem se odstěhovali z rušného města pod les…

Petr pelucha 05

Kdybyste se nás před šesti týdny zeptali: “Co vás čeká v následujících týdnech?”, tak bychom vám odpověděli: “Narodí se nám syn!” A nic víc, jsme neměli v plánu. A teď je vše uplně jinak. Stojíme na novém začátku. Držte nám palce:)

Díky a mějte se krásně

uplně nový systém

Petr pelucha 04

poslední fotka z canonu..Petr pelucha 01

a už v akci..Petr pelucha 07

Uložit

Spojte se snámi