Fotografie, se kterou to vše začalo.Photography that was on the start

Před deseti lety jsem si koupil v Londýně můj první Canon. Tehdy ještě kinofilmovy:) Jednu listopadnou neděli jsem se byl projít do města, vzal jsem to jako obvykle podél Temže a pak přes St. James Park na Regent St. a tam dále. Ráno to bylo romanticky mlhavé a dokonce s přízemním mrazíkem a milovanou mlhou. Když jsem přecházel přes mostek jezírka, tak přesně v tom okamžiku jsem pořídil tuto fotografii…

Jsem zavázán Karen, která hned na začátku prohlédla můj dar a podporovala mne ve fotografii. Bez její důvěry v mé fotografie by nebyla žádná vystava v Tokiu ani Bogotě a těžko říci zda by byl i tento blog. Ale ten je! Karen, děkuji za tvou podporu a motivaci. A jak mi jiná kamarádka Hanka dala na rozloučenou z Londýna pohlednici s textem „Když vzdáš vlastní sny, zemřeš“ tak se snažím žit.

Mějte nádherný vikend!

Ten years ago when I lived in London I bought my very first Canon. One lovely Sunday in November I took a walk into the town as I had used to. Along Thames, over St. James Part to Regent St. and more. As I walked over bridge in St. James, it was foggy and freezing but still beatiful, I turned around and took this pictures.

Since I showed this shot Karen, she discover my gift and supported me not to give up. And I did not, so I could have solo exhibition in Tokio or Bogota and now I am having this blog and do what I love.

Karen, thank you for encouraging me and trusting in my work! I also give thanks to Hannah, a friend of mine, who gave a postcard when I was leaving London, where was written: „When you give up your dreams, you die.! So I live…

Have a great weekend!

Spojte se snámi