Biolog a princezna:)Biolog and princess :)

Vítek si vybral opravdu roztomilou princeznu! Veronika si užívala svůj celý den jak jen mohla. Od raná se kolem ní otáčely kadeřnice s vizážistkou a bylo opravdu fantastické sledovat, jak Veronika sedí na křesle, naprosto klidná, usměvavá..úžasná.  A pak když ji maminka donesla její oblíbený koláček..šťastná:)  Vítek, se mezitím koupal a užíval si přípravy po svém:)

Nevím jak to zařídili, ale po měsíci celkem ošklivého počasí se sluníčko ukázalo v perfektní kondici:) Už vím, jak to dokázali- když člověk opravdu něco chce, tak to dostane… a ještě k tomu když to chtějí dva, kteří se milují…to musí být:)



Vitek chose a really cute princess! Veronica enjoyed her day as much as she could. Since the early morning a make-up artist and hair stylist were turning around her and it was really fantastic to see how Veronica is sitting on a chair, absolutely quiet, smiling .. amazing. And then when her mother brought her favorite cake…she was just happy 🙂 Vitek, meanwhile bathed and enjoyed preparing for himself:)

I do not know how to arrange this, but after a month of quite a bad weather, the sun turned out in perfect condition:) Ohh! I know how to do that, if one really wants something, he gets it … and yet, when you wanted it two with love … it must be:)

Spojte se snámi